Reviews

Laat hier een review achter over onze camping

Laat een review achter!

Wat vind jij van onze camping?

Welke beoordeling zou jij camping de kokmeeuw geven?
11 Klanten bevelen Camping de kokmeeuw aan met 4,8 uit 5
Anoniem 5/5
Anoniem 5/5
Om volstrekt onduidelijke reden, was de bezetting matig. Wij hadden het er prima naar ons zin. Grote plaatsen keurig modern en schoon sanitair en ruimtelijk gevoel. Eigenaren zijn vriendelijk en behulpzaam. Wat ons betreft verdient deze camping een betere bezetting. Hij is het zeker waard.
Wendy 5/5
Vriendelijk ontvangst. Mooi ingedeelde camping met ruime plaatsen. De kinderen hadden veel ruimte om te spelen. Toilet en douche gebouw was erg netjes. En de kabelbaan krijgt van de kinderen een 10
Marian. 4/5
Voor ons een fijne camping met schoon verwarmd sanitair, ruime plaatsen en aardige eigenaren. Een heerlijke week gehad in 2019.
Marian. 4/5
Voor ons een fijne camping met schoon verwarmd sanitair, ruime plaatsen en aardige eigenaren. Een heerlijke week gehad in 2019.
Willy en Hans 5/5
We hebben in september twee weken naar volle tevredenheid op deze camping doorgebracht. Ruime plaatsen, schoon sanitair en vriendelijke eigenaresse. De camping verdient een betere bezettingsgraad !
Anoniem 5/5
Wij hebben het 5 weken heel goed naar onze zin gehad. Vriendelijke eigenaren en lekkere peren. Mooie grote plaatsen en mooi en schoon sanitair. Een heel mooi gebied om lekker rustig te fietsen, Henk en Adri van der Schans.
Anoniem 5/5
Anoniem 5/5
Bertus 5/5
Fijne rustige camping en de toiletten en douchen waren perfect schoon en de eigenaars waren heel gastvriendelijk
Ineke van Doren 5/5
Fijne camping voor rustzoekers, er is ook een mooie speeltuin voor kinderen bij en schoon sanitair. Lekker warme douches , en je hebt grote plaatsen, onbegrijpelijk waarom het er zo rustig is, wij hebben er in ieder geval een heerlijke week gehad, mede door de zeer vriendelijke eigenaresse .