Reviews

Laat hier een review achter over onze camping

Wat vind jij van onze camping?

Welke beoordeling zou jij camping de kokmeeuw geven?
Klanten over De kokmeeuw.nl
Anoniem 5/5
Anoniem 5/5
Om volstrekt onduidelijke reden, was de bezetting matig. Wij hadden het er prima naar ons zin. Grote plaatsen keurig modern en schoon sanitair en ruimtelijk gevoel. Eigenaren zijn vriendelijk en behulpzaam. Wat ons betreft verdient deze camping een betere bezetting. Hij is het zeker waard.
Wendy 5/5
Vriendelijk ontvangst. Mooi ingedeelde camping met ruime plaatsen. De kinderen hadden veel ruimte om te spelen. Toilet en douche gebouw was erg netjes. En de kabelbaan krijgt van de kinderen een 10
Marian. 4/5
Voor ons een fijne camping met schoon verwarmd sanitair, ruime plaatsen en aardige eigenaren. Een heerlijke week gehad in 2019.
Marian. 4/5
Voor ons een fijne camping met schoon verwarmd sanitair, ruime plaatsen en aardige eigenaren. Een heerlijke week gehad in 2019.
Jos en Yvon 5/5
Fijne camping. Lieve mensen. Super schoon sanitair. Houtkachels aan 's avonds en de eigenaars proberen het je op allerlei manieren naar de zin te maken.
Catelijne van Eldijk 5/5
Goed onderhouden, royale plekken met heel veel privacy in een prachtig gelegen omgeving. Niets was te veel. Eigenaar gemakkelijk bereikbaar en zeer behulpzaam. Faciliteiten meer dan goed. De prijs kwaliteit verhouding is meer dan goed. Je gunt iedereen zo’n pareltje maar eigenlijk moet je er niet te veel ruchtbaarheid aan geven zodat het een plek blijft die niet te snel ontdekt wordt? Wij komen zeer zeker terug. Fantastisch weekend gehad met volwassen kinderen die lekker konden voetballen , badmintonnen etc omdat er zo veel plek is.
Ineke van der Toom 4/5
Fijne camping met met mooie velden en ruime plaatsen.Schoon sanitair envriendelijke eigenaren.Wij hebben een heerlijke week gehad,en de omgeving verkend op de fiets.